UNIEKE PROEFMAAND

WAAROM DEZE MAAND?

In het verleden gaven wij altijd 1 gratis drumles om een leerling kennis te laten maken met het drummen. Na verloop van tijd merkten wij dat sommige leerlingen niet voldoende hebben aan 1 les om zich goed te kunnen oriënteren. Het gevolg was dan ook dat een leerling een paar lessen na de inschrijving toch wilde stoppen. Dit was dan ook de reden om daar een betere constructie voor te bedenken. Uiteindelijk hebben we besloten om die gratis les aan te vullen met nog 3 lessen, dus in totaal vier drumlessen. De ervaring leert ons dat 4 proeflessen niet te weinig maar ook niet teveel lessen zijn, dus ideaal om een goede indruk te krijgen. Om je nog beter te kunnen oriënteren kun je er een elektronisch leendrumstel bij huren voor € 30,-. Deze wordt door ons bij jou thuis geïnstalleerd. Deze maand wordt alleen aangeboden aan leerlingen uit de regio Heerhugowaard/Alkmaar/Langedijk, tot 15 km vanaf onze drumschool.

Het leendrumstel is een elektronisch drumstel, zie onderstaande foto. Het voordeel van zoʼn elektronisch drumstel is dat het geen overlast geeft voor de buren. Op die manier kun je thuis toch lekker aan de slag. Ook neemt het drumstel weinig ruimte in en past al snel in iedere kamer. Het drumstel heeft namelijk maar 1 vierkante meter nodig om te kunnen staan. Het verschil tussen een elektronisch drumstel en een echt akoestisch drumstel lees je onder het kopje ʻecht drumstelʼ op onze homepage.

Indien je na de proefmaand de smaak helemaal te pakken hebt, en je besluit om door te gaan met drummen, dan mag je de drumstokken houden. Een setje drumstokken kost al gauw € 10,- dus dat is mooi meegenomen! En vervolglessen heb je al v.a. € 30,00 p/m, dit is op basis van 30 min. om de week en wel privé drumles. Het is wel aan te raden om iedere week les te nemen. Hierdoor heb je een betere lesfrequentie en daardoor maak je meer progressie. De proefmaand kost € 37,50 en is dus ideale manier om kennis te maken met het drummen. Ben je 21 jaar of ouder, dan komt er 21% btw bij en betaal je € 45,-. Leerlingen tot 21 jaar zijn namelijk vrijgesteld van btw.

Als je terug gaat naar de homepage, dan kun je verder lezen onder het kopje "ECHT DRUMSTEL"

HOME
Dit drumstel kun je huren bij een proefmaand drumles.

AANMELDEN PROEFMAAND

Wat leuk dat je besloten hebt om je aan te melden voor de proefmaand! Het aanmelden is uiteraard helemaal vrijblijvend. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

WIJ GEVEN ONZE LESSEN 100% AANDACHT! HIERDOOR ZIJN WIJ TELEFONISCH MOEILIJK BEREIKBAAR. ALLE AFSPRAKEN WORDEN DAN OOK VIA DE MAIL GEMAAKT.

Hoe heb je ons gevonden?
Google
Facebook
Via Via
Krant
Anders
CRASH!
Drumles voor jong en oud op ieder niveau

Buys Ballotstraat 55
1704 SK
Heerhugowaard

Drumschool PC
Contact
Diril Cymbals

© copyright 2017