Bink drumt hier op een nummer mee wat hij in 2 lessen geleerd heeft.

CONTACT

DRUMSCHOOL PAUL CASTRICUM
BUYS BALLOTSTRAAT 55
1704 SK HEERHUGOWAARD


Tel. 06 41019023
Mail: info@drumschoolpaulcastricum.nl

KVK NR. 61654515 - BTW NR. NL8544.32.309.B.01

WIL JE TELEFONISCH CONTACT MET ONS?

Wij zijn overdag en in de avond telefonisch moeilijk bereikbaar. Dit komt omdat we dan lesgeven en 100% aandacht daarop willen houden. Afspraken worden dan ook via de mail gemaakt. Mocht je een speciafieke vraag hebben stel hem dan via het aanmeldformulier. Mocht het antwoord op jou vraag te lang zijn dan bellen we jou graag even terug!

Als je eerst een kijkje wilt nemen in onze studio's en/of even kennis wilt maken. Dat kan dat uiteraard ook maar wel alleen op afspraak. Gewoon even langskomen waaien vinden wij uiteraard heel gezellig maar heeft helaas geen zin. Ook dan besteden we onze aandacht aan de lessen en hebben wij helaas geen tijd om jou een leuke rondleiding te geven.

AANMELDEN PROEFMAAND

Wat leuk dat je besloten hebt om je aan te melden voor de proefmaand! Het aanmelden is uiteraard helemaal vrijblijvend. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

WIJ GEVEN ONZE LESSEN 100% AANDACHT! HIERDOOR ZIJN WIJ TELEFONISCH MOEILIJK BEREIKBAAR. ALLE AFSPRAKEN WORDEN DAN OOK VIA DE MAIL GEMAAKT.

Hoe heb je ons gevonden?
Google
Facebook
Via Via
Krant
Anders
CRASH!
Drumles voor jong en oud op ieder niveau

Buys Ballotstraat 55
1704 SK
Heerhugowaard

Drumschool PC
Contact
Diril Cymbals

© copyright 2017