We zijn begonnen met het leggen van onze Floating floor. Dit is een speciale vloer die op foamblokjes komt te leggen. Dit zorgt ervoor dat de studio optimaal het geluid isoleert.

Floating floor in onze YOUTUBE STUDIO

Yes! We zijn begonnen met het leggen van onze Floating Floor! Een vloer die het contact en luchtgeluid optimaal zal dempen.

In deze studio kunnen onze leerlingen supergave filmpjes opnemen. Alles te gek op beeld en geluid, iets creëren waar je trots op bent. Cool toch!

Onze drumstudio omgebouwd tot opname studio!

ONLINE DRUMLES OPNEMEN

Als de lessen klaar zijn en de laatste leerlingen het pand hebben verlaten... veranderd de lesruimte in een heuse opnamestudio. We werken aan een online lessysteem voor drumlessen. Wordt te gek!

ONZE YOUTUBE STUDIO!

Onze youtube studio begint nu echt vorm te krijgen! Wat? Een youtube studio? Jazeker, als drumschool willen we uiteraard echt up to date zijn. 

Een ruimte waar onze leerlingen super gave filmpjes kunnen opnemen. Alles professioneel op beeld en geluid, iets creëren waar je trots op bent en jezelf op beeld zetten. Zo zie je ieder jaar hoeveel je groeit als drummer!

Een wit Drumstel in drumstudio 2

ZELF ONTWORPEN STUDIO'S

Eindelijk is het zover, we hebben ruim 1100 bakstenen, 250 gipsplaten, 20.000 schroeven en aardig wat bloed, zweet en tranen gelaten om ons doel te bereiken!

Ons doel: Studio's te ontwerpen en te bouwen die het lesgeven en het leren een boost zouden geven. 

 

© copyright 2020