Unieke Proefmaand voor € 37,50 incl. elek. leendrumstel

DRUMLES IN HEERHUGOWAARD

WAAROM BIJ DRUMSCHOOL PAUL CASTRICUM?

Drummer Paul Castricum heeft een aantal jaar lesgegeven bij Drumschool Cleuver in Den Haag. Drumschool Cleuver is jarenlang uitgeroepen tot de nr. 1 drumschool van de Benelux. Veel beginnende drummers maar ook drummers van o.a. Candy Dulfer, Di-rect, Krezip, van Velzen, Loïs Lane, The Scene hebben daar les gehad. Paul heeft daar ontzettend veel ervaring opgedaan. Met deze ervaring op zak is Paul in 2006 zijn eigen drumschool begonnen in Heerhugowaard. Hier wordt nu al bijna 10 jaar lang met heel veel enthousiasme lesgegeven aan jong en oud, van beginners t/m gevorderden. Ook professionele drummers komen regelmatig langs voor wat nieuwe input. Leerlingen die naar het conservatorium willen, zijn bij drumschool Paul Castricum ook aan het juiste adres. De afgelopen jaren zijn er al tientallen leerlingen toegelaten tot het conservatorium. Een aantal van hen zijn nu ook echt werkzaam als drummer en begeleiden diverse bekende artiesten. In 2014 zijn wij uitgeroepen door het drummagazine "De Slagwerkkrant" tot 4e drumschool van de Benelux en 1e van Noord Holland! En in 2015 zijn we zelfs uitgeroepen tot 2e drumschool van de Benelux en 1e van Noord-Holland. Waarbij Paul is uitgeroepen tot 2e drumleraar van het jaar Benelux, Yeah!! Klik hier voor de Poll Award uitslagen 2015.


Onze docenten zijn allemaal goed opgeleide en ervaren drummers. Ook spelen zij met diverse bands en artiesten. We hebben inmiddels allemaal veel ervaring, maar we weten ook allemaal nog heel goed hoe we begonnen zijn. Drummen gaat altijd gepaard met veel vallen en opstaan en dat weten wij maar al te goed. Daarmee willen we aangeven dat de drempel voor beginners echt niet te hoog hoeft te zijn. Niet alleen jij voelt die drempel om te beginnen! Bijna iedere beginner ervaart dit. Wij vinden dat absoluut niet nodig want elk begin is altijd lastig. Wij zien het ook echt als een uitdaging om jou daarbij te helpen. Door onze persoonlijke benadering creëren wij een relaxte sfeer op onze drumschool. Hierdoor voelt iedereen zich helemaal op zijn gemak en komt dan ook met veel plezier naar zijn of haar drumles.

Wij geven uitsluitend les op echte akoestische drumstellen, dus niet op elektrische setjes. Dit vinden wij heel belangrijk omdat het verschil tussen de twee drumstellen erg groot is. Je kunt namelijk alleen op een echt drumstel goed leren drummen. Een echt drumstel is natuurlijk heel stoer, dus extra motivatie! Meer informatie over de verschillen tussen deze twee drumstellen kun je lezen onder het kopje "echt drumstel" op de homepage.

Drumles in Alkmaar en Langedijk.

leren drummen? neem dan drumles in heerhugowaard bij drumschool paul castricum. Het adres voor drumles in heerhugowaard. In het pand van muziekstudio's de garage. Ook online drumles. Play along. Drumsolo leren spelen.

AANMELDEN PROEFMAAND

Wat leuk dat je besloten hebt om je aan te melden voor de proefmaand! Het aanmelden is uiteraard helemaal vrijblijvend. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

WIJ GEVEN ONZE LESSEN 100% AANDACHT! HIERDOOR ZIJN WIJ TELEFONISCH MOEILIJK BEREIKBAAR. ALLE AFSPRAKEN WORDEN DAN OOK VIA DE MAIL GEMAAKT.

Hoe heb je ons gevonden?
Google
Facebook
Via Via
Krant
Anders
CRASH!
Drumles voor jong en oud op ieder niveau

Buys Ballotstraat 55
1704 SK
Heerhugowaard

Drumschool PC
Contact
Diril Cymbals

© copyright 2017