Dorien is in studio 1 bij Drumschool Paul Castricum.
"Ik heb nu zes
jaar les en
vind het nog
steeds heel leuk
!"

 -DORIEN-  
 6 JAAR OP LES 

PRIVÉ DRUMLES

 WAAROM INDIVIDUEEL LES? 

Onze drumlessen zijn altijd in de vorm van een privéles. Uit ervaring is namelijk wel gebleken dat dit leuker is en efficiënter werkt. Groepslessen of duo-lessen lijken soms aantrekkelijker maar dat is lang niet altijd zo. Een groepsles is leuk als je bijvoorbeeld met je vrienden een aantal uurtjes een drumworkshop gaat volgen. Dan is het lekker ontspannen en veel lol maken. Als je wekelijks muziekles volgt in een groep dan heeft dat meer nadelen als voordelen. Dat is zonde omdat je dan minder progressie maakt.

Dit was voor ons dan ook de reden om alleen nog maar privé drumlessen te geven. Het grote voordeel is dat de lessen helemaal op jouw wensen aangepast kunnen worden. Drummen moet vooral leuk en ontspannend zijn en op die manier blijf je lekker gemotiveerd. En hoe gaaf is het als je eindelijk eens lekker met je favoriete nummer of band kan meespelen, dat wil toch iedereen! Ook krijg je een veel betere klik met je docent waardoor hij jou ook veel beter kan sturen en motiveren.

Doordat duo-lessen vaak wel wat goedkoper zijn, is het voor veel mensen toch aantrekkelijk om in een duo muziekles te volgen. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor drumlessen die om de week gegeven worden. Zo heb je evengoed de voordelen van privélessen tegen een lager tarief.

Een wit Drumstel in drumstudio 2

BOEK HIER JOUW DRUMLESSEN.

Wat leuk dat je besloten hebt om je aan te melden voor de vrijblijvende proefmaand. Kosten:
Onder de 21 jaar € 67,-
Boven de 21 jaar € 79,95
(boven de 21 jaar zijn wij btw plichtig)

Vul het contactformulier in en wij nemen snel even contact op!

 LIEVER TELEFONISCH CONTACT?
Geen probleem, laat het ons weten en dan bellen wij jou!

Hoe heb je ons gevonden
Google
Via Via
Facebook
via Teamskills
Anders
Ik heb interesse in
Een proefmaand
Ik meld mij aan via Teamskills

© copyright 2024