Bink drumt hier op een nummer mee wat hij in 2 lessen geleerd heeft.

PAUL CASTRICUM

Op 7-jarige leeftijd begon Paul Castricum als slagwerker bij een slagwerkgroep in Uitgeest. Na een paar jaar les nam hij deel aan solo concoursen waar hij tot vier keer toe “Nederlands Kampioen” werd. Na de middelbare school maakte hij dan ook direct de stap naar het Conservatorium, waar hij de richting “klassiek slagwerk” koos. Na deze studie heeft hij nog een vervolg studie gedaan voor drums. Paul heeft een aantal jaar drumles gegeven bij Drumschool Cleuver in Den Haag. Drumschool Cleuver is 10 jaar lang achter elkaar uitgeroepen tot de beste drumschool van de Benelux. Ook viel Paul in die tijd veel in voor Hans Cleuver die ook al heel wat jaartjes als beste drumleraar uit de poll verkiezing kwam. Met deze goede ervaring op zak is Paul in 2007 zijn eigen drumschool gestart in Heerhugowaard. Hier geeft hij nu zijn kennis door aan jong en oud. In 2007 schreef Paul een 4 delige drumcursus voor de slagwerkkrant, het drummagazine van Nederland! In 2015 is Paul verkozen tot 2e drumleraar Benelux. Op dit moment is Paul actief in verschillende bands en projecten. Paul
heeft samengewerkt met artiesten zoals: Ernst Daniël Smid, Bert Visscher, Caro Emerald en Jamai Loman e.a.

AANMELDEN PROEFMAAND

Wat leuk dat je besloten hebt om je aan te melden voor de proefmaand! Het aanmelden is uiteraard helemaal vrijblijvend. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

WIJ GEVEN ONZE LESSEN 100% AANDACHT! HIERDOOR ZIJN WIJ TELEFONISCH MOEILIJK BEREIKBAAR. ALLE AFSPRAKEN WORDEN DAN OOK VIA DE MAIL GEMAAKT.

Hoe heb je ons gevonden?
Google
Facebook
Via Via
Krant
Anders
CRASH!
Drumles voor jong en oud op ieder niveau

Buys Ballotstraat 55
1704 SK
Heerhugowaard

Drumschool PC
Contact
Diril Cymbals

© copyright 2017