Drumles op maat voor iedereen! Voor de regio Alkmaar.

 PAUL CASTRICUM 

Op 7-jarige leeftijd begon Paul Castricum als slagwerker bij een slagwerkgroep in Uitgeest. Na een paar jaar les nam hij deel aan solo concoursen waar hij tot vier keer toe “Nederlands Kampioen” werd. Na de middelbare school maakte hij dan ook direct de stap naar het Conservatorium, waar hij de richting “klassiek slagwerk” koos. Na deze studie heeft hij nog een vervolg studie gedaan voor drums. Paul heeft een aantal jaar drumles gegeven bij Drumschool Cleuver in Den Haag. Drumschool Cleuver is 10 jaar lang achter elkaar uitgeroepen tot de beste drumschool van de Benelux. Ook viel Paul in die tijd veel in voor Hans Cleuver die ook al heel wat jaartjes als beste drumleraar uit de poll verkiezing kwam. Met deze goede ervaring op zak is Paul in 2007 zijn eigen drumschool gestart in Heerhugowaard. Hier geeft hij nu zijn kennis door aan jong en oud. In 2007 schreef Paul een 4 delige drumcursus voor de slagwerkkrant, het drummagazine van Nederland! In 2015 is Paul verkozen tot 2e drumleraar Benelux. Op dit moment is Paul actief in verschillende bands en projecten. Paul heeft samengewerkt met artiesten zoals: Ernst Daniël Smid, Bert Visscher, Caro Emerald en Jamai Loman e.a.

Onze drumschool heeft een topteam! Hier zijn we erg trots op en het is ook nog eens erg gezellig. Naast Paul geven deze mannen ook les; Leon van Etten, Chris van der Vlies, Joey Spijker en Kevin Smal. De enige vrouw in het team is Josien, de coördinator van de drumschool. 

DRUMTEAM KLUSDAG 2020

Eind 2019 zijn we begonnen met het bouwen van onze drumschool. Nu voorjaar 2021, de laatste loodjes. In seizoen 2021-2022 gaan we fris van start! Dan staan er 4 studio's, waarvan 1 YouTube studio.Van links naar rechts; Chris, Paul, Leon, Ronald (leerling) en Kevin.
Joey was aan het drummen. Josien staat achter de camera.

BOEK HIER JOUW DRUMLESSEN.

Wat leuk dat je besloten hebt om je aan te melden voor de vrijblijvende proefmaand. Kosten:
Onder de 21 jaar € 37,50
Boven de 21 jaar € 45,-
(boven de 21 jaar zijn wij btw plichtig) 

Deze maand is voor leerlingen in de regio, 15 km vanaf de drumschool. 
Woon je buiten de regio? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Vul het contactformulier in en wij nemen snel even contact op!

Hoe heb je ons gevonden
Google
Via Via
Facebook
Anders
Ik heb interesse in
Een proefmaand
Een gratis proefles

© copyright 2020