Drumles op maat voor iedereen! Voor de regio Alkmaar.
"wij stellen
ons graag
even aan
je voor!"

 -Team-  
 DRUMSCHOOL 

JOSIEN OUD

Ze is het gezicht achter de mail en planning van jouw eerste drumlessen. De administratie, marketing, communicatie en facilitaire zaken pakt ze ook op.

Haar studie "Concepts and Brands" kwam ten goede bij het vormgeven van de drumschool. Samen met de leservaring van Paul, hebben ze de studio's optimaal kunnen ontwerpen. De look and feel geven een goede flow, samen met de waanzinnige akoestiek. Ze zijn supertrots op het resultaat!

Wat Josien en Paul nog meer delen, is een fijn huis met 2 mooie meiden.

 PAUL CASTRICUM 

Op 7-jarige leeftijd begon Paul Castricum als slagwerker bij een slagwerkgroep in Uitgeest. Na een paar jaar les nam hij deel aan solo concoursen waar hij tot vier keer toe “Nederlands Kampioen” werd. Na de middelbare school maakte hij dan ook direct de stap naar het Conservatorium, waar hij de richting “klassiek slagwerk” koos. Na deze studie heeft hij nog een vervolg studie gedaan voor drums. Paul heeft een aantal jaar drumles gegeven bij Drumschool Cleuver in Den Haag. Drumschool Cleuver is 10 jaar lang achter elkaar uitgeroepen tot de beste drumschool van de Benelux. Ook viel Paul in die tijd veel in voor Hans Cleuver die ook al heel wat jaartjes als beste drumleraar uit de poll verkiezing kwam. Met deze goede ervaring op zak is Paul in 2007 zijn eigen drumschool gestart in Heerhugowaard. Hier geeft hij nu zijn kennis door aan jong en oud. In 2007 schreef Paul een 4 delige drumcursus voor de slagwerkkrant, het drummagazine van Nederland! In 2015 is Paul verkozen tot 2e drumleraar Benelux. Op dit moment is Paul actief in verschillende bands en projecten. Paul
heeft samengewerkt met artiesten zoals: Ernst Daniël Smid, Bert Visscher, Caro Emerald en Jamai Loman e.a.

CHRIS VAN DER VLIES 

 Bio van Chris volgt nog!

 JOEY SPIJKER 

 Bio van Joey volgt nog!

KEVIN SMAL

 Bio van Kevin volgt nog!

LEON VAN ETTEN

Bio van Leon volgt nog!

BOEK HIER JOUW DRUMLESSEN. 

Wat leuk dat je besloten hebt om je aan te melden voor de proefmaand van € 37,50, ben je boven de 21 jaar dan is de proefmaand € 45,- (boven de 21 jaar zijn wij btw plichtig)
Woon je buiten de regio, vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Het aanmelden is uiteraard helemaal vrijblijvend. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

WIJ GEVEN ONZE LESSEN 100% AANDACHT! HIERDOOR ZIJN WIJ TELEFONISCH MOEILIJK BEREIKBAAR. ALLE AFSPRAKEN WORDEN DAN OOK VIA DE MAIL GEMAAKT.

Hoe heb je ons gevonden
Google
Via Via
Facebook
Anders
Ik heb interesse in
Een proefmaand
Een gratis proefles
CRASH!
Drumles bij Drumschool Paul Castricum aan de Buys Ballotstraat 55 in Heerhugowaard

BUYS BALLOTSTRAAT 29
1704 SK
HEERHUGOWAARD

DRUMSCHOOL PC
CONTACT
DIRIL CYMBALS


© copyright 2020