Wij stellen ons graag even voor, Team Drumschool voor Drumles in Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk, Schagen
"wij stellen
ons graag
even aan
je voor!"

 -Team-  
 DRUMSCHOOL 

 PAUL CASTRICUM 

Op 7-jarige leeftijd begon Paul Castricum als slagwerker bij een slagwerkgroep in Uitgeest. Na een paar jaar les nam hij deel aan solo concoursen waar hij tot vier keer toe “Nederlands Kampioen” werd. Na de middelbare school maakte hij dan ook direct de stap naar het Conservatorium, waar hij de richting “klassiek slagwerk” koos. Na deze studie heeft hij nog een vervolg studie gedaan voor drums. Paul heeft een aantal jaar drumles gegeven bij Drumschool Cleuver in Den Haag. Drumschool Cleuver is 10 jaar lang achter elkaar uitgeroepen tot de beste drumschool van de Benelux. Ook viel Paul in die tijd veel in voor Hans Cleuver die ook al heel wat jaartjes als beste drumleraar uit de poll verkiezing kwam. Met deze goede ervaring op zak is Paul in 2007 zijn eigen drumschool gestart in Heerhugowaard. Hier geeft hij nu zijn kennis door aan jong en oud. In 2007 schreef Paul een 4 delige drumcursus voor de slagwerkkrant, het drummagazine van Nederland! In 2015 is Paul verkozen tot 2e drumleraar Benelux. Op dit moment is Paul actief in verschillende bands en projecten. Paul
heeft samengewerkt met artiesten zoals: Ernst Daniël Smid, Bert Visscher, Caro Emerald en Jamai Loman e.a.

CHRIS VAN DER VLIES 

 JOEY SPIJKER 

KEVIN SMAL

LEON VAN ETTEN

JOSIEN OUD

Ze is het gezicht achter de mail en planning van jouw eerste drumlessen. De administratie, marketing, communicatie en facilitaire zaken pakt ze ook op.

Haar studie "Concepts and Brands" kwam ten goede bij het vormgeven van de drumschool. Samen met de leservaring van Paul, hebben ze de studio's optimaal kunnen ontwerpen. De look and feel geven een goede flow, samen met de waanzinnige akoestiek. Ze zijn supertrots op het resultaat!

Wat Josien en Paul nog meer delen, is een fijn huis met 2 mooie meiden.

BOEK HIER JOUW DRUMLESSEN.

Wat leuk dat je besloten hebt om je aan te melden voor de vrijblijvende proefmaand. Kosten:
Onder de 21 jaar € 37,50
Boven de 21 jaar € 45,-
(boven de 21 jaar zijn wij btw plichtig) 

Deze maand is voor leerlingen in de regio, 15 km vanaf de drumschool. 
Woon je buiten de regio? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Vul het contactformulier in en wij nemen snel even contact op!

Hoe heb je ons gevonden
Google
Via Via
Facebook
Anders
Ik heb interesse in
Een proefmaand
Een gratis proefles

© copyright 2020