Dorien is in studio 1 bij Drumschool Paul Castricum.
"Ik heb nu zes
jaar les en
vind het nog
steeds heel leuk
!"

 -DORIEN-  
 6 JAAR OP LES 

PRIVÉ DRUMLES

 WAAROM INDIVIDUEEL LES? 

Onze drumlessen zijn altijd in de vorm van een privéles. Uit ervaring is namelijk wel gebleken dat dit leuker is en efficiënter werkt. Groepslessen lijken soms aantrekkelijker maar dat is lang niet altijd zo. Een groepsles is leuk als je bijvoorbeeld met je vrienden een aantal uurtjes een drumworkshop gaat volgen. Dan is het lekker ontspannen en veel lol maken. Als je wekelijks muziekles volgt in een groep dan heeft dat meer nadelen als voordelen. Dat is zonde omdat je dan minder progressie maakt.

Dit was voor ons dan ook de reden om alleen nog maar privé drumlessen te geven. Het grote voordeel is dat de lessen helemaal op jouw wensen aangepast kunnen worden. Drummen moet vooral leuk en ontspannend zijn en op die manier blijf je lekker gemotiveerd. En hoe gaaf is het als je eindelijk eens lekker met je favoriete nummer of band kan meespelen, dat wil toch iedereen! Ook krijg je een veel betere klik met je docent waardoor hij jou ook veel beter kan sturen en motiveren.

Doordat groepslessen vaak wel wat goedkoper zijn, is het voor veel mensen toch aantrekkelijk om in een groep muziekles te volgen. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor drumlessen die om de week gegeven worden. Zo heb je evengoed de voordelen van privélessen tegen een lager tarief.

Een wit Drumstel in drumstudio 2

BOEK HIER JOUW DRUMLESSEN. 

Wat leuk dat je besloten hebt om je aan te melden voor de proefmaand van € 37,50, ben je boven de 21 jaar dan is de proefmaand € 45,- (boven de 21 jaar zijn wij btw plichtig)
Woon je buiten de regio, vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Het aanmelden is uiteraard helemaal vrijblijvend. Vul het contactformulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

WIJ GEVEN ONZE LESSEN 100% AANDACHT! HIERDOOR ZIJN WIJ TELEFONISCH MOEILIJK BEREIKBAAR. ALLE AFSPRAKEN WORDEN DAN OOK VIA DE MAIL GEMAAKT.

Hoe heb je ons gevonden
Google
Via Via
Facebook
Anders
Ik heb interesse in
Een proefmaand
Een gratis proefles
Drumles bij drumschool Paul Castricum, de drumschool van Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen, Langedijk, Obdam, Heiloo, Akersloot, Schagen.

BUYS BALLOTSTRAAT 29
1704 SK
HEERHUGOWAARD

DRUMSCHOOL PC
CONTACT
DIRIL CYMBALS


© copyright 2020